Nieuws / De fases van de verbouwing

11 juni 2020

De renovatie vordert en graag laten we wat beelden zien van de (sloop)werkzaamheden. Hieronder kunt u wat filmpjes bekijken. Voor wie heel bekend is op school zullen de diverse ruimtes nog wel herkenbaar zijn. Voor wie niet zo bekend is, zal het even zoeken zijn om de plek in school te herkennen.

Fase 1: Kunst en Techniek wordt op dit moment verder ingericht door de “nieuwe bewoners”. Aan het begin van het nieuwe schooljaar is dit helemaal gebruiksklaar voor leerlingen.

Fase 2: dit zijn zes lokalen bij aula 2. De renovatie hiervan start 22 juni en vindt helemaal in de zomervakantie plaats. Deze fase wordt opgeleverd voor de start van het nieuwe schooljaar.

Fase 3: De Binaslokalen: De bouwkundige oplevering vindt deze week plaats. Daarna wordt in twee weken tijd de inrichting weer teruggeplaatst en kunnen alle materialen weer in de kasten geplaatst worden. Aansluitend vindt de renovatie van het binnenplein plaats, zodat ook deze hoek aan het begin van het nieuwe schooljaar klaar is voor gebruik.

Fase 4a: Talenplein en hoog gedeelte aula (M&M-plein) en omliggende lokalen. De bouwkundige oplevering is in de in de schoolvakantie.

Fase 4b: Laag gedeelte aula 2 (M&M-plein) en personeelsgebied. Dit gebied is al geheel gesloopt en met de opbouw kan weer worden gestart. Oplevering verwacht in week 40. Dit wordt na de herfstvakantie in gebruik genomen.

Hier zie je de aula 2 en de omliggende lokalen.