Nieuws / De fases van de verbouwing

Kunst & Techniek opgeleverd

00 augustus 2019

Fase 1 is afgerond. Dit betekent dat Kunst & Techniek en een aantal lokalen M&M op 7 mei bouwkundig zijn opgeleverd. Het ziet er prachtig uit. Op dit moment zijn collega’s en het schoonmaakbedrijf druk met het schoonmaken en inrichten van deze ruimtes.  In juni organiseren we een creatieve, digitale  officiële opening van deze vleugel.

Omdat er de afgelopen tijd geen leerlingen op school kwamen, konden we de volgende fases van de renovatie vervroegd starten. Dit zijn de mediatheek, het hoge  gedeelte van aula 2, de omliggende lokalen en de gehele binasvleugel.

Ook worden de CKV-lokalen, laaggedeelte aula 2 en kantoren Peeltuin leeggeruimd zodat ook daar de renovatie kan starten. Dit alles zorgt ervoor dat we in het nieuwe schooljaar eerder dan gepland, gebruik kunnen maken van deze fases.